Lókút

A község hivatalos honlapja

Általános közzétételi lista


Kép-újság: Különkiadás
 
2016. 01. 06.
 
ZIRCI „KALENDÁRIUM” 2015

 

Immár hagyományos év eleji képes különkiadásunkban ezúttal egy kis kalendáriumot állítottunk össze az elmúlt esztendő eseményeiből. Minden hónapból egy pillanatot ragadtunk ki önkormányzatunk fotóarchívumából. Jó lapozgatást kívánunk hozzá!


                      


ÚJÉV, ÚJ SPORTÁG
 
Indulnak a kézilabda-edzések Zircen!
 
Azért nem teljesen új, hiszen még elevenen élnek bennünk a Zirc Kézilabda Sportegyesület sikerei… A csapat éveken át dobogós volt a megyében, a Gólkirály pedig ötször is a Bakony fővárosából került ki…

A jó példáért tehát nem kell a szomszédba menni, de a televízió képernyőjén keresztül is láthatjuk, hogy a kézilabdában hazánk mennyire eredményes!

Itt van hát a lehetőség, Kedves Gyerekek, hogy kipróbáljátok ezt a remek sportágat, örömötöket leljétek benne, sok-sok élményt szerezzetek magatoknak: hazánk legjobb kézilabdaklubja, a Veszprém utánpótlás-bázist alakít ki Zircen.

A szükséges eszközöket, termet az egyesület biztosítja. Az edzések a klub egységes utánpótlás-programja alapján történnek. A foglalkozásokat Nagy Tibor testnevelő-edző vezeti.


Az induló csoportok:     óvodás nagycsoportosok /fiú, lány/,
       alsó tagozatosok /1-2., 3-4. osztályból/

Jelentkezni a „Zirci Sólymok Utánpótlás kézilabda” Facebook-oldalon, vagy telefonon, a 70/634-72-82 számon lehet, ahol további információ is kérhető.
 
LEGYEN KÉZILABDÁTÓL BOLDOGABB AZ ÚJÉV!

 

Közzétette: Kelemen Gábor


Kapitány Dénes orgonaművésztől kaptuk karácsonyi köszöntőként ezt a lélekemelő muzsikát. Önzőségnek éreztük volna a postafiókunkban hagyni, ezért megosztjuk most önökkel.

Minden Kedves Olvasónknak Boldog Karácsonyt Kívánunk!


 

Közzétette: Kelemen Gábor
 

Vissza

 

 

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Bányász Emlékkupa a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola felújított Rákóczi téri tornatermében. 


A Veszprémi Rendőrkapitányság által indított „Biztonságban Adventkor” negyedik ajánlása:
 
Bevásárlóközpontok

Vásárlás közben a pénztárcánkat és a kézi táskánkat ne helyezzük a bevásárlókosárba, figyeljünk oda mobiltelefonunkra is, azt soha ne külső, látható helyen hordjuk!

Az ékszerek, értékes telefonok, apró műszaki cikkek nem csak az ajándékok listáján, gyakran az ajándékot vásárlónál is előfordulnak. Kevesen figyelnek rá, pedig a nyakban viselt értékek (Mp3, Mp4 lejátszók, telefonok) szinte felkínálják magukat a tolvajoknak!  Ezeket diszkréten, a ruha alatt célszerű viselni.

Az ajándék kiválasztásakor, felpróbálásakor is ügyeljünk értékeinkre, a már megvásárolt ajándékokat soha ne hagyjuk felügyelet nélkül!

A parkolás után és két vásárlás között is ellenőrizzük, hogy nem maradt-e a gépkocsi utasterében látható helyen értékes vagyontárgy, műszaki cikk, korábban megvásárolt ajándék! A parkolóban mielőtt magára hagynánk a gépkocsit, ne pakoljunk a csomagtartóba, ezt a tolvajok kifigyelhetik. A gépkocsiban látható helyen hagyott ruházat akkor is felhívja az elkövető figyelmét, ha abban nincs érték, az ablakbetöréssel elkövetett lopáshoz pedig elegendő lehet pár másodperc.

Közzétette: Kelemen Gábor

Vissza

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  Július 2024  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Friss események

Nincs aktuális esemény

Elérhetőségeink


Lókút Község Önkormányzata

 

Cím:
8425 Lókút,
Bem József utca 25.

Ügyfélfogadás:
Hétfőtől - péntekig: 800-1200

Telefon: 06 (88) 588-130
Email: k7304@koznet.hu