Lókút

A község hivatalos honlapja

Zirci Közös Önkormányzati Hivatal
                       
a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján
pályázatot hirdet

Zirci Közös Önkormányzati Hivatal
Pénzügyi Osztály

pénzügyi-számviteli ügyintéző


munkakör betöltésére.
A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közszolgálati jogviszony
                       
Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Veszprém megye, 8420 Zirc, Március 15. tér 1.

Ellátandó feladatok:
Önkormányzati és intézményi gazdálkodás végrehajtásával kapcsolatos pénzügyi, számviteli feladatok ellátása. Kötelezettségvállalás nyilvántartási, kontírozói, könyvelői feladatok ellátása az ASP rendszer használatával. Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvényben előírt adatszolgáltatások teljesítésében való közreműködés. Pénzügyi tárgyú előterjesztések képviselő-testületi ülésekre történő előszítésében való közreműködés.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
pénzügyi és gazdálkodási feladatok

Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései , valamint a(z) Zirci Közös Önkormányzati Hivatal Közszolgálati Szabályzatának rendelkezési az irányadók.
                       
Pályázati feltételek:
•        Magyar állampolgárság,
•        Cselekvőképesség,
•        Büntetlen előélet,
•        Középiskola/gimnázium,
•        középfokú vagy felsőfokú iskolai végzettség a 29/2012.(III.7.) Korm. rendelet 1. melléklet 19. pontjában foglaltak szerint és mérlegképes könyvelői szakképesítés, felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások); a 2011. évi CXCIX. tv. 84. § (1) bekezdés és 85. §-a szerinti összeférhetetlenségi szabályoknak való megfelelés és erről szóló nyilatkozattétel.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
•        Emelt szintű szakképesítés, mérlegképes könyvelői végzettség államháztartási szakon; Önkormányzati költségvetési gazdálkodásban szerzett szakmai tapasztalat; Önkormányzati ASP rendszer ismerete;

Előnyt jelentő kompetenciák:
•        Megbízhatóság, jó stressztűrő képesség, pontosság, önálló munkavégzési képesség;

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
•        A 45/2012.(III.20.) Korm. rendelet - 8. §-a alapján - 1. mellékletében meghatározott formátumú szakmai önéletrajz; 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy annak igénylését bizonyító okirat másolata a Kttv. 42. § (1) és (1a) bekezdésében foglaltak alapján; iskolai végzettsége(ke)t, szakképesítéseket, szakvizsgát igazoló okiratok másolata;

A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör legkorábban 2020. január 6. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje:2019. december 31.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Pill Eszter osztályvezető nyújt, a 06-88-593-707 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
•        Postai úton, a pályázatnak a Zirci Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (8420 Zirc, Március 15. tér 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: VP01-Ö/472-1/2019 , valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi-számviteli ügyintéző.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:
A jegyző a pénzügyi osztályvezetővel értékeli a pályázatot, szükség szerint a pályázókat személyesen meghallgatja. A pályázatról a polgármester egyetértésével a jegyző dönt. A pályázók a pályázat eredményéről az elbírálást követően értesítést kapnak. Az eredménytelen pályázók anyagát visszaküldjük. A jegyző fenntartja a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelenné nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje:2020. január 3.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:
•        www.zirc.hu - 2019. december 6.
•        www.borzavar.hu - 2019. december 6.
•        www.lokut.hu - 2019. december 6.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:
A betöltendő munkakörök száma: 2. A pályázat részeként benyújtandó további iratok: A pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul, a benyújtott pályázati anyagot a pályázati eljárásban résztvevők megismerhetik. A pályázó nyilatkozatai arra vonatkozóan, hogy nem áll cselekvőképességet kizáró vagy korlátozó gondnokság alatt, valamint nem áll hivatalvesztés fegyelmi büntetés hatálya alatt, amely miatt közigazgatási szervnél nem alkalmazható. A pályázó beleegyező nyilatkozata arról, hogy az egészségügyi alkalmassági vizsgálatnak eleget tesz. A pályázó nyilatkozatát arról, hogy 30 napnál nem régebbi, a munkakör betöltéséhez szükséges egészségügyi alkalmassági "alkalmas" minősítéssel rendelkezik. A pályázó nyilatkozata arról, hogy alkalmazása esetén a Kttv. 84. § (1) bekezdése és 85. §-a szerint összeférhetetlenség nem áll fenn vele szemben. A munkakörök betöltése 6 hónap próbaidő kikötésével történik.

Galériaképek

Eseménynaptár

<<  December 2019  >>
 h  k  s  c  p  s  v 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Friss események

Nincs aktuális esemény